HSIL:InfobrevForesatte

From its-wiki.no

Jump to: navigation, search

Multisportuka - Infobrev foresatte

Multisportuka

Kjære foreldre/foresatte til deltager på Multisportuka 2020

Våre 35 instruktører, som er trenere og juniorløpere fra Lillomarka ski, HSIL og klubber omkring ønsker velkommen til Multisportuka.no, 10-14Aug2020. Vi har totalt 200 deltager og legger opp til en uke med moro, vennskap og utfordringer. For de eldste blir uken en ordentlig treningsuke, mens de yngre kan glede seg til nye opplevelser. Gruppeinndeling ble gjennomført på mandag i hallen.

Ta med hver dag

  • badetøy
  • ekstra klær (skift)
  • ekstra mat hvis du tror du blir sulten før kl 12, eller mellom kl 12 og kl 16 (vi sørger for lunsj på mandag-onsdag)

husk: merk tøy med navn

Program

Mandag kl 08:00 ønsker vi dere alle velkommen til årets utgave av Multisportsuka. Oppmøtested er Lillomarka Arena (Bergveien 80). Det er fint om dere kommer i god tid, og at en forelder/foresatt kan bli med den første halvtimen kl 08:00-08:30 hvor vi har registrering, en gjennomgang av uka og praktisk informasjon. Her blir det mulig å stille spørsmål dersom dere lurer på noe. Programmet begynner kl 08:30.


Det serveres lunsj kl. 1130-1300. I tillegg serverer vi frukt og drikke etter siste økt.

Vi vil anbefale barna å ha med godt med trenings (to skift)- og skiftetøy samt ekstra sko hver dag. Pga Corona har vi ikke dusjmulighet, men anbefaler å hoppe i badedammen.

Det oppfordres til ikke å ha med verdisaker. Multisportukas arrangør er ikke ansvarlig for å erstatte verdisaker som blir ødelagt/borte/stjålet. Husk å merke alt tøyet/utstyr godt.

Alle barn må hentes innen kl 1600 (kl 13 på fredag). Etter avtalt hentetid går ansvaret for barna over på foreldre/foresatte.

Mandag og tirsdag, oppmøte kl 08:00: Vi har en rekke aktiviteter som bryting, turn, myrfotball, bading, og mye mer.

Onsdag, oppmøte kl 08:00: Arena-dagen med skiskyting, rulleski, kano og andre multisportsaktiviteter. Dere lærer litt om kanopadling, orientering og andre aktiviteter.

Torsdag, oppmøte kl 08:30: Sykkeldagen, mer info på HSIL:Sykling.
Oppmøte Lillomarka arena: Dagstur med sykkel. Ta med med sykkel og hjelm. Det kan være lurt å ha briller og hansker også for de som har dette. Brillene er for å beskytte øynene for steinsprut og insekter. Send også med barna en ekstra slange dersom de punkterer. Barna sykler med en liten sekk med drikke og mat for dagsturen. Barna har med drikke og matpakke hjemmefra til lunsj denne dagen. Vi serverer grillmat inne i arena på ettermiddagen, hvor vi sykler litt sykkel-cross. Foreldre er hjertelig velkommen, ta med grillmat til dere selv. - Og hvis du vil være med på sykkeltur, hjertelig velkommen som "hjelperytter"
Barna hentes ved Lillomarka arena som normalt kl 1600. - Sykkel tas med hjem denne dagen.

Fredag, oppmøte kl 08:30 treffes vi ved Lillomarka arena for en lagkonkurranse. Nærmere info om lagkonkurranse kommer senere. Multisportuka avsluttes i Lillomarka arena kl. 1300.

Andre opplysninger

Lillomarka skiHSIL Løpende informasjon og oppdateringer sendes ut via Facebook: http://Multisportuka.no

Skyting. Det blir minst en økt per gruppe. Skytingen skjer med godkjent skytebaneleder tilstede.

'Rulleski: For de yngste går det fint å bruke rollerblades dersom de ikke har rulleski, men husk staver og kombi- eller skøytesko. (Vi har noen rulleski, sko og staver)

Målet med Multisportuka er å skape aktivitet på en morsom måte. Barna vil få prøve seg på flere typer bevegelsesformer og bli utfordret hver dag med nye oppgaver.

Utstyr: Alle må ha hjelm (vanlig sykkelhjem) ved bruk av rulleski og sykkel. Vi har utlån av rulleski/rollerblades, staver og beskyttelsesutstyr for de som ikke har dette selv. Husk å sjekke sykkelen, spesielt bremsene. Alt må være i orden på sykkelen. Det kan være lurt å ha hansker også på rulleskiøktene. Det kan fort bli gnagsår på hendene uten. Tynne skihansker eller sykkelhansker kan beskytte mot dette.

Matpakke: Vi serverer lunsj (brød, müsli++) kl 11:30-12:30 og frukt kl 15. Men, noen blir utrolig sylten av alle aktiviteter. Og da er det godt med en liten matbit fra matpakken.

Myrfotball er bare gøy. Men ja, sko og annet ser ikke ut etterpå. Derfor trenger vi skift (alle dager). Anbefaling: Håndvask og tørk denne uken, og send dem en tur gjennom vaskemaskinen (30 grader) etter at Multisportuka er over.

Gruppeinndeling: Vi gjennomføre gruppeinndeling på mandag i Apaløkka hallen kl 08:55, rett etter informasjon til alle.

Sykling:_ Torsdag er sykkeldagen. Oppmøte både torsdag og fredag i Lillomarka arena. Nærmere ligger på HSIL:Sykling.

Forsikring: Multisportuka følger vanlige regler som gjelder under aktiviteter for klubb, vi anbefaler at barn har egen forsikring som dekker både skade på seg selv og andrepart.

Arrangementet er forsikret.

Kontakt

Skulle dere ha spørsmål vedrørende Multisportuka.no er det bare å ta kontakt. Følg med på http://www.multisportuka.no.

Følg Multisportuka på hjemmesiden http://Multisportuka.no Her vil vi legge ut informasjon og bilder fortløpende.

Vi gleder oss til å møte alle deltager på mandag 10Aug2020 kl 08:30 for en slitsomt, men gøy uke

Gudbrand Bakke Josef Noll
Lillomarka skiklubb Høybråten og Stovner IL, langrenn
m: 9587 2800 m: 9083 8066

tilbake til oversikt Multisportuka