HSIL:Multisportuka info

From its-wiki.no

Jump to: navigation, search

Info som sendes ut til foreldrene for Multisportuka

Onsdag før sykkeldagen

I morgen starter den store sykkeldagen, med 4 forskjellige distanser. Bli forberedt på en del stier, bratte bakker og en herlig mestringsfølelse etter at vi kommet tilbake til arena.

  • Infobrev om sykkeldagen (torsdag), tar med på tur: en liten sekk, reserveslange, stormatpakke, drikkeflaske", og skifte-/badetøy til etterpå. Vi starter grilling rett etter syklingen ca kl 14, og ungene kan dra hjem fra kl 15. - Vi møtes i Lillomarka Arena kl 08:30
  • til Multisportkonkurransen på fredag: Det blir kano-, løping, svømming og orienteering/gruppeoppgaver. Tar med løpesko og svømmesaker - Vi avslutter årets Multisportuka kl 13.

Avslutningen av Multisportuka2020

Da er årets Multisportuka.no over. En glimrende samarbeid på tvers av klubbene i dalen, med instruktører fra HSIL, Lillomarka Ski, Gjelleråsen, Skedsmo, og Årvoll. Håper at dere deler min oppfatning om at våre instruktører var flinke til å utfordre ungene til aktivitet. Neste år blir det enda tøffere. Takk til samarbeidspartnere Oslo Bryteklubb og Oslo Skiskyterlag, som hjalp med øvelser som vi ikke kunne ha gjennomført. En ekte samarbeid i dalen! Takk også til Speidere ved Kolbotn for å kunne leie kano.

Men de viktigste er deltagerne - og så flinke og tøffe barn må en se lenge etter. Å be ungene til å vaske ut grus av sårene - dette er ikke mange som klarer det. Og som jeg skrev tidligere, ekstrem gode svømmeferdigheter av alle. Det var en glede å stå ved Badedammen og se lek i vatn. Vår devise om slitsomt, men gøy fikk noen føle på kroppen, og måtte stå over en dag. Da er det bare å trene. For oss er det gull verdt å høre at det var den beste uken i sommerferien og kan jeg påmelde meg allerede til neste år?.

Til slutt, en stor takk til foreldrene, som overlate sine ungene til oss, særlig i disse Corona tidene. Vi tok en grundig vurdering, og prøvde å holde gruppene adskilt. Hvis noen blir syke de nærmeste dagene, dra til legen, ta en Corona test, og informer Josef (SMS/m: 9083 8066) om at dere tok en test. Vi ønsker alle å bidra til at ingen blir smittet.

Vi legger ut noen bilder på https://www.lillomarkaarena.no/gallery/collections (Multisportuka - Bilder), mens det handler mest om fortelling av opplevelser. Vi ser fram til å treffe ungene igjen i siste uken i sommerferie 2021. Og som Gudbrand sier: den beste betaling er gleden i øyene til ungene. Og jeg er fullstendig enig med Gudbrand, vi fortsetter med slitsomt, men gøy med øvelser til hele kroppen.

Til slutt: Gjenglemt tøy ligger på bordet foran huset i Lillomarka Arena. Dra ditt og hent. På søndag ettermiddag flytter vi alt til Lager 1, og kaster det som ikke er hentet om 14 dager. - Vi sees i siste uken i sommerferien 2021

Lyst på mer trening?

Takk for deltagelsen i årets Multisportuka.no. Har du lyst å fortsette å trene? Ta gjerne kontakt til en klubb i nærheten. Lenger ned finner du kontaktinfo til de klubbene som var med å gjennomføre Multisportuka.

Bilder fra Multisportuka 2020 ligger på https://www.lillomarkaarena.no/gallery/collections (Multisportuka - Bilder). Som Gudbrand sier: den beste betaling er gleden i øyene til ungene. Og jeg er fullstendig enig med Gudbrand, vi fortsetter med slitsomt, men gøy med øvelser til hele kroppen. Vi sees i siste uken i sommerferien 2021

HSIL logo Høybråten og Stovner IL
(HSIL) langrenn
Kontakt: langrenn@hsil.no
https://www.hsil.no/portal/arego/club/977/sport/26
Lillomarka logo Lillomarka skiklubb
kontaktskjema på siden
https://www.lillomarkaski.no/home/index.rails?pid=34032
OSSL logo Oslo Skiskytterlag
Kontakt: ossl@hotmail.no
https://ossl.no/
Oslo Bryteklubb Oslo Bryteklubb
Kontakt: post@oslobryteklubb.no
https://www.oslobryteklubb.no/
Gjelleråsen ski Gjelleråsen IF ski
ski@gif.idrett.no
https://gjellerasen-if.spoortz.no
Lørenskog logo Lørenskog ski
Kontakt: post@lorenskogski.no
https://lorenskogski.no/
Skedsmo logo Skedsmo Skiklubb
https://www.skedsmoskiklubb.no/teams/treningsgrupper
Årvoll logo Årvoll IL langrenn
Kontakt: ??
http://www.aarvoll.no
Lillomarka O-lag Lillomarka O-lag
Kontakt: leder@lillomarka.no
http://lillomarka.no