HSIL:Sykling

From its-wiki.no

Revision as of 08:41, 17 August 2022 by Josef.Noll (Talk | contribs)

(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to: navigation, search

Multisportuka.no - Sykkeltur med grilling torsdag

Multisport sykling.jpg

På torsdag blir det dagstur på sykkel som avsluttes med grilling. Oppmøte kl. 0830 ved LILLOMARKA Arena. Sjekk at sykkelen er i god stand. Sjekk om dekkene har nok profil, vi sykler i skogen! Pump godt med luft i dekkene og sjekk at bremser virker som de skal. Gå over kjedet og smør det godt.

Alle barn må ha en liten sekk på ryggen med matpakke, drikke og noe lette klær til skift underveis. Send også med en ekstra slange i sekken. Mye mat og drikke på turen må tas med hjemmefra. Hvis noen foreldre har lyst å bli hjelperytter under sykkelturen, gjerne det. Hjertelig velkommen å slenge seg på.

Det blir valgfri lengde på turene fra 1 til 7 mil.

Gul løype, 10-15 km. Sykler til Badedammen, Steinbruvann, Breisjøkrysset. Herfra kan gruppa deles i mindre grupper og noen sykler ned til Ammerudbommen, noen rundt Alunsjøen og kanskje noen rundt Linderudkollen. -

Rød løype, 20-25 km. Som gul løype men tar runden om Sørskogen. Fra Sørskogen sykler vi samme veien 400 m ned, og inn til høyre til Kjulstjernet - en veldig fint plass å bade. Langs vannet går veien over i en sti, som varer i 1,3 km. Noen deler kan sykles, men regner med at de fleste må trille forbi Kulsternskollen. Velg høyre vei (over toppen), fordi venstre nedover ender i myra. Etter 1,3 km kommer man på en vei som kan sykles igjen, og som går rett til Lilloseter. Nedover, etter 1,8 km, er et veikryss. Til venstre er kortest veien tilbake, via badedammen. Rett fram kan man sykle enten videre til Ammerud, eller til Linderudkollen (lengst). Mitt forslag er å ta alle tre alternativer med, slik at man kan tilpasse etter behov.

Blå løype, ca. 45 km. Som rød løype, men tar videre mot Nittedal og derfra enten mot Ørfiske eller rett mot Movann, derfra går turen mot Langsetløkka og Linderudkollen.- må kontrolleres

Grønn løype, ca 70 km. Fortsetter videre mot Kikut og kommer ned ved Hammeren, kommer innpå blå løype ved Langsetløkka.

Barna melder seg på den lengden de ønsker å sykle på tvers av de vanlige gruppene. Det vil være godt med instruktører og voksne på alle rutene. Det er tøft å sykle i skogen. Velge en kortere løype hvis du er i tvil.

Lillomarka skiHSIL Sykkelturen starter nederst i Lillomarka Arena.
La gjerne sykkellåsen ligge i baggen, sammen med skiftetøy. Vi avslutter sykkelturen i Lillomarka Arena. Vi fyrer opp grillen så snart den første gruppen kommer i mål, ca kl 13. Vi holde på med grilling, lek og moro til kl 1600. Foreldrene er hjertelig velkommen til grilling, men må ta med eget mat.

Det blir også mulighet for bading i Badedammen.
Det betyr at det blir henting av barn ved Lillomarka arena som vanlig innen kl 16. Syklene må tas med hjem samme dag. Barna kan sykle hjem selv dersom det er avtalt med foreldrene.

Multisportkonkurransen Fredag

På fredag blir det lagkonkurranse med med ulike øvelser ved Lillomarka Arena. Multisportuka avsluttes med premieutdeling kl 1330 og og henting/drar hjem innen kl. 1400.

Vi håper de to siste dagene blir like bra som de første. Det er virkelig moro med så mange treningsvillige og aktive barn.

Tiril Friid Hauglund & Josef Noll
Lillomarka skiklubb & Høybråten og Stovner IL, langrenn
m: 9303 5978 / tiril.friidhauglund@gmail.com m: 9083 8066

tilbake til oversikt Multisportuka